Analize si aparate de analiză

DANI a lansat un nou modulator GCxGC - DANI PeakBlade 77

a lansat un PeakBlade 77

DANI Instruments, un lider în instrumente şi soluţii pentru cromatografia de gaze, a anuntat la Expoziţia Pittcon 2015  din New Orleans, USA, lansarea unui nou modulator GCxGC – .

„DANI PeakBlade 77 este un concept nou în modularea GCxGC.”, a spus Umberto Saini Fasanotti, preşedintele DANI Instruments Group. „Compania noastra a venit întotdeauna în întâmpinarea  oamenilor de ştiinţă care operează în cromatografie multidimensională dezvoltând spectrometrul de masă  ultra-rapid – Master TOF MS, iar cu noul modul PeakBlade 77 oferim o performanţă cromatografică superioară cu costuri de operare mai mici.”

DANI PeakBlade 77 “desface” peak-urile cromatografice pentru  a permite o perspectivă cuprinzătoare a compoziţiei probei.

Fără a folosi azot lichid, modulul este capabil să ajungă la temperaturi de până la 77 grade Kelvin, permiţând analiza celor mai complicate moleculele chiar şi în mod de cromatografie rapidă. Sistemul are un design inovator al modulului de încălzire, care permite vaporizare ultrarapidă a probei concentrate ceea ce are ca rezultat peak-uri înguste şi ascuţite.

PeakBlade 77 va fi disponibil ca parte a sistemului de DANI Master GCxGC / TOF-MS sau pot fi folosite şi la  alte sisteme de GC / GCMS disponibile pe piaţă.

Etichete: , , ,
Articol in Categoria: News