Analize si aparate de analiză

Centrifugele Velocity 14 / 14R au o construcţie compactă și oferă flexibilitate de centrifugare de la micro-volume la volume medii, la o viteză maximă impresionantă de 14.000 RPM / 20,290xg.

Producător: Dynamica

Inteligente, Compacte, proiectare 3-în-1
Designul versatil al centrifugei Velocitz 14 / 14R oferă cea mai bună alegere din punct de vedere al volumelor de centrifugare, de la micro-volule la volume medii.

Rotorul FA15A este suficient de rapid, cu o capacitate de tuburi până la 24 x 1,5 / 2 ml, cu o viteză maximă de 14.000 RPM (18,726 xg), în timp ce rotorul FA15C are o capacitate suficientă pentru până la 6 x 50 ml tuburi, cu o viteză maximă impresionantă de 14.000 RPM (20290 × g) în V14R.
Noul SW4C Swing Rotor extinde și mai mult flexibilitatea centrifugelor, incluzând o gamă largă de noi aplicații.

Quick Set Sistem Rotor
Cu Velocity 14 / 14R pur și simplu așezați rotorul pe arborele de antrenare și asta e tot.
Blocarea automată și mecanismul de sigură efectuează restul.
După centrifugare completă pur și simplu ridicați rotorul de pe arborele motor.

Recunoașterea automată a rotorului
Tehnologie Microchip permite recunoașterea automată a rotorului și confirmarea începerii centrifugării, inclusiv calculul vitezei de rotație și controlul optim al temperaturii.
Mai mult tipuri de rotoare noi pot fi ușor încărcate în baza de date a centrifugii.

Accelerare rapidă și de decelerație
Cuplu mare inovator, tehnologie de antrenare deosebită permit să fie accelerate fără efort chiar și cele mai grele rotoare la viteză maximă rapid și eficient.
Chiar şi cele mai grele rotoare, cu o încărcătură completă, vor atinge viteza maximă în câteva minute.  În plus, 9 trepte de accelerare prestabilite și 9 profile decelerare prestabilite asigura
condițiile corespunzătoare pentru cele mai pretenţioase de probe, inclusiv gradienți de densitate.

Sistem Frigorific puternic (Velocity 14R)
Un puternic compresor non-CFC răcește camera de accelerare menținând în același timp rotorul la temperatura setată, în timpul centrifugării.
Ventilatoarele de răcire Twin – unul pentru fiecare compresor și respectiv, motor – disipa căldura mai repede pentru a îmbunătăți eficiența de răcire și prelungi viața motorului.

Caracteristici de siguranţă
Detectarea dezechilibrului fără contact fizic și închidere pe baza profilului de centrare pentru fiecare rotor pe întreaga sa gamă de viteză
Capacul are un sistem dublu de blocare, electronic.
O  Auto-balama îmbunătăţeşte etanșarea și deschiderea ușii.
Motorul are sistem de detectare la supraincalzirea, oprindu-se automat intr-o eventuala supraîncălzire, evitându-se astfel deteriorarea sa.

Ușor de utilizat
Parametri de funcţionare sunt rapid și fără efort introduşi prin interfața touch pad, fiind afişaţi foarte vizibil pe panoul LCD.  Panoul LCD afișează simultan toţi parametrii de funcţionare, inclusiv informații de diagnostic, atunci cînd apar probleme în funcţionare.


Vedeţi broşura PDF
Luaţi legătura cu noi pentru detalii