Analize si aparate de analiză

Sistem de desorbtie termica Master TD

Sistem de Master TD

Sistemul de desorbtie termica MASTER TD este realizat astfel incat sa ofere o sensibilitate superioara, versatilitate si productivitate pentru extragerea de compusi volatili si semi-volatili din aer si matrici solide.

Producător: DANI Instruments

Performanta analitica excelenta este garantata de procesul de desorbtie termica realizat in doua etape.
Prima etapa consta intr-o etapa de pre-concentrare, in timp ce a doua cuprinde cuprinde un proces brevetat sub numele de „desorbtie instantanee” din din absorbant, fapt care asigura transferul de analiti ca o banda ingusta in coloana GC.

Probele solide sunt plasate direct în tuburile de prelevare, in timp ce matricile gazoase pot fi prelevate in tuburi umplute cu unul sau mai multe materiale absorbante sau esantionate direct pe capcana utilizând Air Sampler MASTER, care automatizeaza esantionarea din ambientale, fluxuri de gaze, canistre sau saci de esantionare.

Sistemul de desorbtie termica MASTER TD, combinat cu GC MASTER, este solutia ideala pentru monitorizarea aerului si analizele de sol, polimeri, materiale de ambalare, etc.
Mai mult decat atat, aceasta metoda depaseste cu mult specificatiile indicate in reglementările cheie US EPA pentru prelevare de probe de aer: TO-14, LA-15 si LA-17, precum si alte norme.


Vedeţi broşura PDF
Luaţi legătura cu noi pentru detalii