Analize si aparate de analiză

oferă performanță ridicată (maxim 4 x 250 ml) şi centrifugare frigorifică cu o viteză maximă impresionantă de 18.000 RPM (27,070 xg).

Producător: Dynamica

Centrifuga Velocity 18R dispune de Quick Set Sistem Rotor
Cu Velocity 18R pur și simplu așezați rotorul pe arborele de antrenare și asta e tot.  Blocarea automată și mecanismul de siguranţă efectuează restul.
După centrifugarea completă pur și simplu ridicați rotorul de pe arborele motor.
Velocity 18R înseamnă Mai rapid, mai ușor, mai eficient și mai sigur.

Sistem de Auto recunoaștere rotor
Centrifuga face o recunoaștere automată a rotorului și porneşte centrifugarea, calculând inclusiv viteza de rotație și controlul optim al temperaturii.
Pot fi adăugate noi tipuri de rotoare în baza de date a centrifugii.

Accelerare şi deceleraţie rapidă
Cu un cuplu inovator şi o tehnologie de antrenare deosebită, centrifuga Velocitz 18R accelerează fără efort chiar și cele mai grele rotoare la viteză maximă, rapid și eficient, în doar câteva minute.
În plus, 9 pre-setări de accelerare și 10 profile de decelerare pre-stabilite asigura cea mai buna separarea chiar și pentru probe cu densitate mai delicată.

Înaltă toleranţă la dezechilibru
Ingineria auto inovatoare și montarea unui arbore de antrenare flexibil permite toleranțe de dezechilibru foarte mari, astfel că probele pot fi echilibrate pur și simplu cu ochiul liber.  Nu mai este nevoie de cântărire.

Frigorifice puternice
Un puternic compresor non-CFC răcește camera de accelerare menținând în același timp rotorul la temperatura setată în timpul centrifugării.

Caracteristici de siguranţă
Detectarea dezechilibrului fără contact fizic și închidere pe baza profilului de centrare pentru fiecare rotor pe întreaga sa gamă de viteză
Capacul are un sistem dublu de blocare, electronic.
O  Auto-balama îmbunătăţeşte etanșarea și deschiderea ușii.
Motorul are sistem de detectare la supraincalzirea, oprindu-se automat intr-o eventuala supraîncălzire, evitându-se astfel deteriorarea sa.

Ușor de utilizat
Parametri de funcţionare sunt rapid și fără efort introduşi prin interfața touch pad, fiind afişaţi foarte vizibil pe panoul LCD.  Panoul LCD afișează simultan toţi parametrii de funcţionare, inclusiv informații de diagnostic, atunci cînd apar probleme în funcţionare.


Vedeţi broşura PDF
Luaţi legătura cu noi pentru detalii