Analize si aparate de analiză

HR-EM120 este un analizor de umiditate care satisface cele mai înalte standarde internaționale de calitate. PRECISA a dezvoltat un instrument care nu numai că oferă un grad ridicat de precizie dar oferă și o gamă remarcabilă de opțiuni suplimentare.

EM120-HR se va potrivi perfect in mediul IT si are integrate conexiuni USB și RS232 pentru PC extern și echipamente.
Capacitate de memorie generoasă, pentru un control optim al proceselor și cel mai înalt nivel de măsurare, tehnologia de cântărire high-end user-friendly sunt caracteristicile cele mai impresionante.

Analizoarele de umiditate din seria XM60-HR XM60 sunt instrumente de volum redus pentru clienții cu volume mici de eșantionare. Sunt robuste, precise și cu funcționare simplă. Grație valorilor termice ridicate, analizoarele de umiditate din această serie ofera rezultate rapide si precise. Indiferent de criteriile de analiză oferă cea mai largă gamă de opțiuni de analiză.

Analizoarele XM66 ofera rezultate rapide de umiditate pentru instalatii de canalizare si epurare a apelor uzate. Creșterea plajei de cântărire la 310 g permite atât utilizarea navelor de tară mai grele și a unor cantități mai mari specimen. Analizorul de umiditate XM66 oferă posibilitatea de a stoca patru rezultate de cântărire care fac posibilă calcularea reziduului de cenușă după calcinarea eșantionului.

Analizorul de umiditate XM50 este noua unitate de bază în cadrul familiei de analizoare de umiditate Precisa; este proiectat special pentru aplicații de rutină în producție și controlul proceselor de intrare.

Caracteristici:
– Alegerea surselor de căldură: halogen, infraroșu sau închis Radiator
– Interval de temperatură 30-230 ° C / 1 ° C
– Plaja de analize (124 g / 0,1 mg, 124 g / 1 mg, 310 g / 1 mg, 52/1 mg)
– Interfață RS232, PC și imprimantă
– VFD display și 10 chei de tastatură (XM60 / XM60-HR / XM66 / XM50)
– Backlit LCD grafic (EM120-HR)
– Cod anti-furt
– Multiple posibilități de memorie
– Se livreaza cu 30 de feluri de tăvi din aluminiu


Vezi broșura seriei XM 320 de analizoare de umiditate Precisa.
Pentru mai multe informații luați legătura cu noi.