Analize si aparate de analiză

Sistemul de esantionare Master SHS este destinat laboratoarelor care urmăresc rezultate extrem de fiabile, fiind solutia cea mai potrivită, un sistem de esantionare solid, robust si precis, în măsură să ofere rezultate simple pentru aproape orice nevoie analitica.

DANI de Master SHS oferă cele mai înalte performante din acest punct de vedere, depasind orice alt sistem autosampler din domeniu si care raspunde noile provocări de zi cu zi si furnizează rezultate de încredere si extrem de exacte.

Sistemul de eşantionare Master SHS Dani poate manipula o tavă cu 120 poziii-flacon, compatibilitate maximă, stabilirea unei pozitii prioritare pentru anumite esantioane, capacitate cuptor de neegalat, functia de agitare flacon, procedură automată de verificare a scurgerilor.

Sistemul de eşantionare DANI Master SHS este sistemul cel mai flexibil, precis, complet automat, caracteristici rezultate dintr-o lunga traditie in domeniu.
Tehnica de esantionare este tehnica cea mai frecvent utilizate pentru analiza compusilor volatili si semivolatili.
Noul master SHS este un sistem foarte flexibil și poate fi aplicată pentru a matricelor de eșantionare mai foarte diferite.

Printre beneficiile Master SHS enumeram: limitat sau nu in prepararea probelor, niciun risc de contaminare, pericol redus de rezultate de eroare, costuri si efort de intretinere reduse, sensibilitate remarcabilă, analiza complet automatizata, usor de utilizat, cea mai mare siguranta a probelor, fara risc de degradare a probei, robust si cu un design remarcabil.


Vedeţi broşura PDF
Luaţi legătura cu noi pentru detalii