Analize si aparate de analiză

MASTER AS este un Autosampler de lichide, un sistem de esantionare robotic de coordonate XYZ, care ofera o flexibilitate superioara, repetabilitate si performanta deosebita pentru a creste performanta de pregatire a probelor si pentru a scadea volumul de munca in laborator.

Producător: DANI Instruments

MASTER AS este un sistem extrem de flexibil, care dispune de trei rafturi separate si detasabile, cu flacoane de 2 ml pentru o capacitate totală de 160 de probe.

Mai mult decat atat, sunt disponibile si rafturi pentru flacoane de 10 ml si de 20 ml, pentru o capacitate de 65 de probe.

Autosamplerul are o capacitate de 5 pana la 10 ml flacoane cu solvent si lafel pentru flacoane de deseuri.
In plus, tavile cu esantioane sunt departe de cuptorul GC, prevenind degradarea probei si evaporarea solventului cauzate de expunerea la caldura.

Toti parametrii de injectare poate fi optimizati in functie de nevoile laboratorului, tipul de proba, precum si tipul de aplicatie.

MASTER AS permite utilizarea a pana la sapte capacitati diferite de seringa, de la 5 pl pana la 500 pl, oferind o mare varietate de volume de injectie de la 0,1 pl la 500 pl.
Seringile pot fi usor schimbate prin utilizarea functiei de „inlocuire Seringa”, care aduce axa Y a MASTER AS intr-o pozitie foarte comoda de operat.


Vedeţi broşura Auto-Injector HT 3100A PDF
Vedeţi broşura Autosampler HT280T PDF
Vedeţi broşura Autosampler HT3000A PDF
Luaţi legătura cu noi pentru detalii