Analize si aparate de analiză

Testul Charm permite fabricilor de produse lactate şi de produse alimentare să detecteze aflatoxina M1 vizual la 350 ppt în laptele crud de vacă.

Producator: Charm Sciences Inc

Acest test calitativ oferă o metodă eficientă pentru clienţii care doresc să testeze laptele la fermă sau staţia de răcire în cazul în care s-ar putea să nu aibă un cititor, sau pentru primire de lapte în cazul în care este nevoie de un test de screening rapid.
Testul M1 poate fi făcut folosind sistemul Charm EZ sau ROSA Pearl-X Reader, acelaşi echipamente folosite pentru testarea antibioticelor în lapte.

Testul SL Aflatoxin Cantitativ este singurul test cantitativ care detecteaza prezenta aflatoxinei M1 în parti pe trilion (ppt) în laptele crud.
Acesta este conceput pentru a satisface limitele impuse de FDA (SUA), limite cu actiune de 500 ppt aflatoxina (0,5 ppb).
Testul Charm se citette pe acelasi echipament ca si alte teste Rosa. Esantioanele de lapte se dilueaza si se adauga la test, sunt incubate, iar rezultatele ppt exacte sunt citite în câteva secunde.

Beneficiile testului SL Aflatoxin M1:
• cantitativ: de la 0 la 750 PPT
• sensibil, fiabil si precis
• test rapid intr-un singur pas (ROSA)
• Respecta Limita impusa de FDA, actiune: 0,5 ppb
• Rezultate în 8 minute!

Rezultatele testelor de benzi ROSA pot fi citite şi înregistrate oficial folosind sistemul Charm EZ, sau ROSA Pearl-X Reader, sau pot fi interpretate vizual, neoficial, făcându-le ideale pentru utilizarea agricolă.


Vedeţi broşura PDF
Luaţi legătura cu noi pentru detalii