Analize si aparate de analiză

Autosamplerul multifunctional si sistemul de manipulare a probelor Maestr COMBI este o platforma robotica completa, o realizare de exceptie, care incorporeaza cele mai eficiente tehnici de prelevare de probe si de extractie, oferind o abordare holistica in pregatirea probei si injectarea acesteia intr-un sistem GC / MS.

Producător: DANI Instruments

Autosamplerul multifunctional integreaza tehnologia „Valve & Buclă” Static Headspace, dinamic Headspace sau Epurare & Capcana cu SPME si injectie de lichid, oferind beneficiile unei platforme robotizate extrem de configurabile pentru manipularea probelor si pregatirea acestora, inclusiv derivatizare, diluare, extractie in flacon standard.

Autosamplerul asigura o integrare completă cu platforma PAL RTC, realizandu-se astfel un sistem unic, cu o capacitate de lucru extinsa.

DANI Master COMBI este o alegere ideala pentru Master GC-TOFMS, asigurand o exploatare eficienta si analize mai rapide de GC, precum si compatibilitate cu sistemele GC de la terti, avand o mare flexibilitate in configurare.

DANI Master COMBI ofera cea mai mare flexibilitate de analiza permitand lucrul in secvente pentru diferite matrici de esantionare si metode dedicate, fiind printre putinele echipamente care pot lucra non-stop, fara supraveghere.


Vedeţi broşura Autosampler Master Combi PDF
Luaţi legătura cu noi pentru detalii