Analize si aparate de analiză

Testul MRLBL3 beta-lactamic poate detecta, în doar 3 minute,  prezența a 13 antibiotice beta-lactamice  în lapte la sau sub limitele impuse de UE și CODEX.

Producător: Charm Sciences Inc

ROSA MRLBL3 detecteaza limitele maxime de reziduuri beta-lactamice impuse de UE, incluzand aici: cloxacilina, ceftiofur, cefapirin si cefchinomul.

MRLBL3 este utilizat de fermieri, medici veterinari, soferi de camioane, agenţi de primire lapte și laboratoare de încercări lapte datorută ușurinței de utilizare, portabilitatăţii și cerințelor minime  de echipamente auxiliare.

Utilizare: Adăugați eșantionul de lapte pentru a umez lateral testul și lăsaţi la incubat timp de trei minute.
Citiți rezultatele cu sistemul EZ sau cu ROSA Pearl-X Reader.

Costurile de exploatare mici şi eliminarea riscului de a transporta lapte necorespunzător recomanda din plin testul beta-lactamic MRLBL3.

Teste ROSA folosesc tehnologia patentata pentru a determina prezenţa medicamentelor la niveluri sigure și reglementate, contribuind la previnrea respingerii inutile de lapte.

Testele sunt ușor de utilizat și sunt fabricate pentru teste în US la niveluri sigure, LMR UE / limite maxime de reziduuri CODEX / Uniune vamală și mai multe alte cerințe specifice fiecărei țări. Testele Charm ROSA au fost aprobarea de către autoritățile de reglementare din întreaga lume.


Vedeţi broşura PDF
Luaţi legătura cu noi pentru detalii