Analize si aparate de analiză

Stație achiziții date pentru cromatografie - Clarity

Stație achiziții date pentru cromatografie – Clarity

Clarity este cea mai avansată stație de date pentru cromatografie (CDS), cu module software opționale pentru achiziționarea de date, procesare și control al instrumentelor.

Gama largă de interfețe de achiziție a datelor (convertoare A / D, LAN, USB, RS232) permite conectarea la orice GC sau LC cromatograf.
Pot fi conectate simultan până la patru sisteme cromatografice independente, fiecare putând transmite până la 32 de semnale.
Modulele de comandă asigură un control integrat al instrumentelor selectate , cum ar fi gcs, pompe, detectoare, injecție automată, etc.

Extensiile oferă funcții pentru tehnici de separare specifice , cum ar fi PDA, analiza GPC, spectrometrie de masă sau SST.

Clarity2Go permite monitorizarea analizelor în derulare pe dispozitivele mobile iPhone sau Android.

Compania DataApex este în contact strâns cu utilizatorii săi, venind tot timpul în întâmpinarea cerințelor acestora, cu rezolvări la orice problemă.

Clarity – caracteristici principale:

Clarity este softul principal al unei intregi linii de produse.

Măsurare:
Achiziție de date simultană de până la patru cromatografe independente, fiecare Cromatograf poate obține date de la până la 32 de detectori.

Integrare:
Există posibilitatea de a modifica extensiv cromatograme. Cromatograma poate fi modificat prin introducerea parametrilor globali sau interactiv, prin modificarea grafică directă a liniei de bază.

Acoperire
În același timp se afișează un număr practic nelimitat de cromatograme și modificarea lor matematică; de exemplu, deduceri mutuale sau derivatii de orice ordine.

Calibrarea
Metode interne și externe de calcul standard, calibrarea grupelor de vârfuri și metoda de referință vârfuri pentru o mai bună identificare.

O gamă largă de instrumente acceptate
Modulele de control în Clarity permit utilizatorilor să controleze diverse instrumente în laboratorul lor.

Extensii multiple
Extensiile Clarity integrează fluxul de lucru într – o singură aplicație. Calcule GPC, de prelucrare a datelor PDA, analize detaliate de gaze și hidrocarburi în conformitate cu normele selectate și chiar mai mult.

Suport automatizat de măsurare
Tabele de secvență pentru orice set de eșantioane, cu sau fără autosampler.

Postrun
Afișează în mod automat, imprimă, exportă și începe alte programe după finalizarea unei măsurători.

Tabele de sinteză pentru rezultate
Display-uri si printuri selectabile ale rezultatelor de la toate cromatogramele, afișate simultan.

Setări de utilizator
Utilizatorul selectează parametrii pentru afișare de vârf și specificația pentru axe, inclusiv culoarea dintr-o gamă largă de setări de culoare. Etichete text și linii, zone de la o cromatogramă, pot fi inserate.

Export
Exportul opțional al tuturor rezultatelor, cu sau fără cromatograma, în diverse formate, într-un fișier sau clipboard.

Import
Importuri de cromatograme sau curbe matematice, care au fost salvate în format text sau AIA, de la alte programe.

LIMS
Clarity oferă conectivitate cu LIMS boths pentru prezentarea probelor și ca rezultat de ieșire. Acest lucru se poate face prin intermediul limbajului de transfer ASCII.

Istoricul metodei și calibrare
Fiecare cromatogramă poate fi afișate cu ușurință în aceleași condiții ca și atunci când a fost tipărit, exportat sau salvat.

Calcule utilizator
Utilizatorii pot defini calcule particularizate în tabele de rezultate și de sinteză. Folosind editorul integrat vă puteți crea propriile coloane din coloanele originale și funcții matematice individuale.

Semnatura electronica
Fiecare cromatogramă poate fi semnată electronic. Selecția semnăturii se bazează pe numele de utilizator sau certificatul de semnătură.

Soluția de rezolvare Networked
Fișierele stației de cromatografie Clarity pot fi accesate de la calculatoare în rețea folosind Clarity offline software – ul. Acest lucru permite evaluarea offline a cromatogramelor, dezvoltarea de noi metode și rapoarte de imprimare.


Vezi broșura stației Clarity.
Pentru mai multe informații luați legătura cu noi.