Analize si aparate de analiză

DANI Instruments Group, lider în instrumente şi soluţii de gaz-cromatografie, a achiziţionat firma , un dezvoltator recunoscut şi producător de detectoare de spectroscopie IR de fază solidă, pentru dezvoltarea de gaz-cromatografe şi cromatografe de lichide.

Cu aceasta achizitie, DANI Instruments Inc. deschide operaţiuni în SUA, sediul urmând a fi în actualul sediu al SAI în Marlborough, MA.

DANI Instruments Inc va fi responsabil atât pentru aperaţiuni cu detectoare în infraroşu global, cât şi pentru vânzările din America pentru portofoliul complet DANI.

După cum declara Umberto Saini Fasanotti, preşedintele DANI Instruments Group, „Adăugarea portofoliului Spectra Analysis Instruments Inc de produse DiscovIR la platforma noastra cromatografică DANI va aduce beneficii semnificative pentru clientii nostri in laboratoarele criminalistice şi de analize materiale. Noi oferim analize cu caracterizarea moleculară cuprinzătoare care utilizează tehnologii de detectare multiple şi avansate, inclusiv spectrometrie în infraroşu şi de masă. Acest portofoliu extins va permite DANI Instrumente să îşi consolideze poziţia de lider pe piaţa de cromatografie în fază gazoasă”.

La rândul său, George GIANSANTI, Presedinte & CEO al Spectra Analysis Instruments Inc declara că: „Suntem foarte încântaţi să ne alăturăm echipei DANI Instruments; fuziunea SAI şi Dani va conduce la creşterea cotei de piaţă şi la dezvoltarea afacerilor”.

Spectra Analysis Instruments Inc a dezvoltat o platformă inovatoare pentru detecţie IR în fază solidă pentru sisteme de GC şi LC.
Prodisele DiscovIR-GC şi DiscovIR-LC sunt utilizate în mod obişnuit în analize avansate în domeniul medicamentelor şi caracteristicilor materialelor.

DANI Instruments este un lider în producerea de instrumente şi soluţii de cromatografie de gaz, oferind cea mai completa linie de injecţie automată front-end, cromatografe de gaz şi detectoare de spectrometrie de masă TOF.