Analize si aparate de analiză

Halo LED 96 este un cititor de microplaci computer controler pentru 96-godeuri plate. Printr-o operare sigura si usoara inlatura complicatiile muncii zilnice de citire a microplacilor.

Producator: Dynamica

Tehnologie LED
In loc de lampi si filtre, Halo LED 96 este echipat cu pana la 6 lungimi de unde inteligente bazte pe plugin-uri LED. Fiecare plugin contine semnatura lui digitala (id-ul), sursa de lumina LED, filtrul si lentilele intr-o componenta usor schimbabila.

Consum redus de energie
Cu un consum maxim de 12W in timpul citirii si cu un consum in stand-by de nu mai mult de 2W, Halo LED 96 stabileste din nou noi standarde.

Performanta neegalata optic
Sursa de lumina sta la baza performantei optice in tehnologia citirii microplacilor. LED-urile moderne sunt recunoscute pentru lumina extrem de stabila si puternica in directa asociere cu un consum foarte scazut de energie.

Plugin-uri inteligente cu LED-uri
Fiecare lungime de unda este definita de un „LED plugin” ce include sursa de lumina, filtru, lentile si identificarea electronica. Adaugarea de noi lungimi de unda (de exemplu 340nm) sau schimbul celor deja existente se face intr-un mod usor si sigur. Auto-recunosterea plugin-urilor individuale va scapa de grija cu privire la pozitiile filtrelor in cititor.

Controlat de calculator
Halo LED 96 este complet controlat de calculator. Aplicatia software Capture 96 colecteaza datele brute OD de la cititor. In plus cu ajutorul functiilor din meniul aplicatiei se poate foarte usor face exportul datelor brute in orice program de calcul tabelar pentru calcule ulterioare.

Compatibil Mikro Win 2010
In combinatie cu Mikro Win 2010 – software-ul de reucere a datelor (optional) – Halo LED 96 se adapteaza la oricare dintre cerintele dumneavoastra pentru testele bazate pe microplaci. In functie de pachetul selectat de dumneavoastra, Mikro Win 2010 este cea mai buna alegere pentru aplicatii de rutina, precum si de screening extins, studii cinetice sau de gasire a celei mai bune curbe.


Vedeţi broşura PDF
Luaţi legătura cu noi pentru detalii