Analize si aparate de analiză

Analizor dinamic de Headspace Master DHS

de Headspace Master DHS

Analizorul dinamic de Headspace MASTER DHS / P & T este destinat analizei dinamice de Headspace si de purjare & Trap Sampler, care oferă cel mai versatil sistem de ultima generatie pentru analize de headspace.

Producător: DANI Instruments

Analizorul dinamic de Headspace MASTER DHS combina sensibilitatea ridicata a tehnicii dinamic Headspace cu productivitatea, usurinta de utilizare, precum si flexibilitatea oferita de o solutie complet automatizat.

Produsele volatile prezente în spatiul superior al probei termostatate, plasate în flacoane de unica folosinta, sunt adunate si concentrate intr-o capcana de absorbant.
Analitii sunt apoi desorbiti rapid termic si introdusi in coloană GC. prin epurare pot fi prelucrate probe de lichide, printr-un sistem de purjare si Trap.

Analizorul dinamic de Headspace MASTER DHS / P & T ofera o crestere de pana la 100 de ori in sensibilitate fata de tehnicile headspace conventionale si asigura depasirea oricaror limite de detectie actuale, dincolo de capacitatea de SPME.

In combinatie cu MASTER AS Automatic Sampler, MASTER DHS / P & T permite esantionare de suprapunere cu timpul de incubare constanta si o manipulare extrem de flexibila a solutiilor standard, asigurand o crestere a productivitatii considerabila.


Vedeţi broşura PDF
Luaţi legătura cu noi pentru detalii