Analize si aparate de analiză

AllerGiene – Testul rapid pentru controlul alergenilor este folosit pentru prevenirea contaminării suprafeţelor (echipamentelor) cu în procesul tehnologic de prelucrare.

Producator: Sciences Inc

AllerGiene este un test simplu de 30 de secunde cu o senzitivitate suficient de mare la reziduurile alimentare alergenice pentru a obţine o determinare comparabilă cu alergenii specifici.

AllerGiene foloseşte determinarea ATP (Adenosine TriPhosphate) ca metodă de determinare a prezenţei materiei organice pe suprafeţe.

Asigura o sensibilitate foarte mare, 0,1-25 ppm pentru foarte grupe de (care conţin ATP), cum ar fi: unt de arahide, grâu, soia, crustacee (creveţ) , lapte, nuci, ouă, susan şi multe altele.

Testul AllerGiene detectează reziduuri de produse alimentare la un nivel care este cel puţin egal cu teste de proteine non-alergenice (EIM).
Testarea este foarte rentabilă, testul fiind larg utilizat în industria profesionala, inclusiv industria alimentară pentru a investiga suprafetelor intre ciclurile de producţie.

Principalele caracteristici ale testului AllerGiene:
• 30 secunde de testare
• indicator cu spectru larg de grupe de alimente
• atingerea unui nivel mai ridicat de „curat”
• Nu necesită reactivi sau extracţie de probe
• determina ATP comun la mai multe alimente alergene


Vezi broşura pdf
Contactaţi-ne pentru mai multe informaţii